Pötikare Giymenin İncelikleri

Siz okuyucularımıza bu yazımızda pötikare desen kullanımı ile ilgili bazı detaylar ve inceliklerden bahsetmek istedik. Bu yazın olmazsa olmazlarından olacak bu kareli desenler tüm şirinlik ve nostalji havası ile moda severleri baştan çıkaracaklar. Beyaz yanında farklı bir renk birleşimi ile oluşan pötikare desenleri daha çok bikini ve mayolarda görmek mümkündü.

Tatlı ve bir o kadar da dikkat çekici hava verirken romantik bir anlama da sahip olan pötikareler sık kullanacağımız desen çeşitlerinden biri olma yolunda ilerliyorlar. Pötikare desen Brigitte Bardot isimli oyuncu ile 1950 yıllarında adeta efsane olmuş. Öyle ki kendisi nikahında pembe beyaz kareli bir elbise giyerek herkesi şaşırtmıştı. Peki onunla beraber hayatımıza giren bu deseni kıyafet kombinlerimizde nasıl kullanmalıyız?

Bu Yazın Yeni Modası Pötikareler

Pötikare Modası
Pötikare Modası

Bazen elbiselerde bazen bermuda pantolonlarda bazen çantalarda bazense ayakkabılarda karşımıza çıkan bu kareler şirin bir görünüm sağlıyorlar. Genç ve tatlı bir tarza kavuşturan pötikare eğlenceli kişiliklerin tercih edebileceği bir desen olabilir. Ayrıca yaşına uygun bir giyim isteyenler için şık bir pötikare desenli gömlek ile beyaz bir pantolon uyumlu ayakkabılarla ahenkli bir kombin oluşturabilirsiniz.

Pötikare desen günlük giyim tarzında kullanılması gereken desendir. Ciddi ortamlarda uygun olmayabilirler. Aynı zamanda bu deseni kullanırsanız yine aynı desende farklı bir parçayı başka bir noktada kullanmaktan kaçmanıza gerek yok. Örneğin eteğiniz pötikare desene sahipse saçlarınızda aynı desende bir bandana ya da boynunuzda aynı desende flar tercih edebilirsiniz.

Hem şık hem rahat bir imaj sağlama niyetinde iseniz bu desen sizin aradığınız şey olabilir. İster çantada ister ayakkabıda pötikare kullanarak gençlik yıllarınıza adeta geri dönmüş gibi hissedeceksiniz.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir