Örgülü Saçlar Geri Geliyor!

Saçlarınızın güzelliğini yansıtmak ve aynı zamanda trendleri takip ettiğinizi göstermek istiyorsanız bu bahar örgüye daha yakın olmalısınız.

saç örgüsü
saç örgüsü

Özellikle maskülen tarz sahiplerinin hoşuna gidecek olan örgü saç modelleri kendisini göstermeye başladı. Hem saçınızı daha hızlı yaparak zaman kazanmak hem de özenmedim, ama harikayım imajı yaratarak kendinizi göstermek istemez misiniz? Cevabınız evetse örgülü saçlara alışmanızın zamanı geldi demektir.

Saç Nasıl Örülür?

Örgü saç modelleri ilginizi çekiyor, ama saçınızı nasıl öreceğinizi bilmiyorsanız şimdi biraz daha dikkatli okumalısınız. Saçınızda bu bahar oldukça moda olan klasik örgüyü uygulamak istiyorsanız ilk olarak saçlarınızı taramakla işe başlayın. Saçlarınızı tararken elektriklenmesini önlemek için saç kremi kullanmayı da ihmal etmeyin.

örgü modelleri
örgü modelleri

Saçlarınızı taradıktan sonra üç eşit parçaya ayırın. Sağdaki saç demetini alarak ortada bulunan saç demetiyle yer değiştirin ve sonrasında aynı işlemi solda bulunan saç demeti için de gerçekleştirin. Kenarlarda yer alan saç demetlerini sürekli olarak ortadakiyle değiştirme şeklinde yapılan bu örgüyü istediğiniz kadar uzatmanız mümkün. Birkaç basit deneme ile saçlarınızda yaratıcılığınızı konuşturabilir, etkileyici örgü saç modelleri yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir