Mutfak Organizasyonu

Mutfakta çalışırken aradığınızı hemen bulabiliyorsanız, çok düzenli olduğunuza şüphe yok demektir, başka bir yazımızı okumaya geçebilirsiniz. Eğer mutfak çekmeceleriniz karışık  ve dağınık halde duruyor,aradığınızı bulmak hazine avına dönüşüyor ise bizimlesiniz! Çünkü mutfakta pratiklik sağlayacak harika önerilerimiz var.

mutfak
mutfak

Mutfak Organizasyonu Çekmeceler ile Başlar!

Çekmece içlerine yerleştirilen organizatörlerden, çekmecelerinizin ebat ve derinliklerine göre uygun modellerden yeteri kadar edinin. Çekmecelerinizde ne var ne yok önce bir dışarı çıkarın ve gerçekten hiç kullanmadığınız, lazım olur diye tuttuğunuz ne kadar eşya varsa çıkarın. “Her şeyden bir tane” kuralı ile size gerekli eşyaları organizatörlerin içine yerleştirin. Çekmece içleri ne kadar düzenli olursa sizde o kadar rahat edersiniz.

mutfak dekoru
mutfak dekoru

Boş Duvarlar Değerlensin!

Tavaları çekmece içleri ve dolaplarda muhafaza etmek güçtür. Sığdırmak bir yana istediğiniz tavayı bulana kadar, yemek hazırlamaktan bile vazgeçebilirsiniz. Mutfak duvarlarına monte edilen özel aparatlar ile tavaları duvara asmak size son derece pratiklik kazandırır. Uygun bir alan belirleyerek tavalarınızı veya aletlerinizi bu şekilde yerleştirmek kullanım alanınızı daha da  genişletecek!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir