Mini Etek Giyerken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Mini etekler genelde dizin 5 cm daha yukarısındaki etek modelleridir. Bu tür etekler tasarım olarak pilili, düz volanlı olmak üzere daha birçok farklı tasarımlara sahiptirler. Mini etek giymek istiyorsanız boyunuzun kısa ya da uzun olmasının bir önemi yoktur. Fakat bacaklarınız açıkta kalacağından dolayı düzgün bacaklara sahip, zarif bir bayan olmanız gereklidir. Basen bölgeleri geniş ve bacakları kalın olan bayanların mini etek modelleri kullanmaları durumunda olduğundan daha farklı gözükmeleri problemi ortaya çıkar.

mini etek modelleri
mini etek modelleri

Mini Etek ve Ayakkabı Seçimi

Yüksek topuklu ayakkabı giyerseniz mini etekler ile iyi bir kombin de oluşturmuş olursunuz. Bacaklarınız yüksek topuklular sayesinde daha uzun ve düzgün bir görünüme kavuşabilir. Ancak babet tipi ayakkabılar ile de daha rahat bir seçim tercih edebilirsiniz.

mini etek ve ayakkabı seçimi
mini etek ve ayakkabı seçimi

Kış aylarında havalar soğuk olacağı için siyah opak çoraplarla mini etek modelleri giyebilirsiniz. Yeni sezonun birbirinden şık diz üstü çizmeleriyle birlikte giyeceğiniz opak çoraplar sayesinde kış aylarında rahatlıkla mini etek giyebilirsiniz.

Mini Etek ve Kaban Nasıl Giyilir?

Yeni sezonun kaban modelleri arasında olan uzun kabanları mini etekleriniz ile kombinleyerek kış aylarında kendinizi sıcak tutarak şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Renk seçimlerini doğru seçerek kombininizi oluşturursanız tüm gözlerin sizin üzerinde olmasını sağlayabilirsiniz.

mini etek vekaban
mini etek vekaban

Örneğin açık renkli bir mini etek giydiyseniz üzerine daha koyu renkli bir kaban giyerek dikkatleri eşit şekilde dağıtabilirsiniz. Böylelikle hem mini eteğinize hem de şık kabanınıza yönelttiğiniz bakışlar ile bir bütün olarak güzelliğinizi yansıtabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir