Mikro Saç Kaynağı Nedir?

Dünya genelinde yaşanan saç kaynağı teknolojilerinden sonra ortaya çıkan mikro saç kaynağı, ince tutamlar halinde doğal saçlarınıza özel makineler ile saçların ilave edilmesi işlemidir. Mikro kaynak uygulamalarındaki saçların ince ve hafif olması işlemin daha başarılı sonuçlar ortaya koyabilmesi açısından önemlidir. En kısa saçlara da uygun olan mikro kaynak yöntemi sayesinde daha dolgun ve uzun saçlara sizler de sahip olabilirsiniz.

Mikro Saç Kaynağının Avantajları Neler?

Mikro saç kaynağı tekniği uygulanacağı zaman kullanılacak olan saçların ince olması mikro kaynak uygulamasının en büyük avantajları arasındadır. Dışarıdan bakıldığı zaman ya da saçlarınıza dokunulduğu zaman asla bir işlem yaptırıldığı belli olmaz.

Şeffaf yapıya sahip olan kapsüller, doğal saçlarınıza eklendiği zaman saçlarınızı toplamanız durumunda da dip kısımlardan işlem yapıldığı fark edilemez. Saçlarınızdaki batma hissi ise ortadan kalkar.

mikro-kaynak-mehmettatli-mecidiyekoy

Saçınıza dilediğiniz tüm bakım yağlarını sürebilir ve gündelik hayatınıza devam edebilirsiniz. Örneğin, denize girmek, saunaya gitmek ya da havuza girmek istiyorsanız tüm bu aktiviteleri gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.

Saçlarınızı düzenli olarak fırçalayabilmenizi sağlayan mikro kaynak tekniği aynı zamanda saçlarınızın daha kolay şekil alabilmesini sağlar. Saçlarınızın daha hızlı uzayabilmesine de katkı sağlayan mikro kaynak teknikleri kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

Mikro Saç Kaynağı Nasıl Yapılır?

Kaynak işlemi için özel bir solüsyon kullanılır. Özel makine vasıtasıyla ufak şeffaf kapsüller saçlarınıza eklenir. Bu işlem esnasında herhangi bir şekilde ağrı veya acı hissi oluşmaz. Yeni kaynak saçlarınızın kullanım süresi saçlarınızın özelliklerine göre ve saçlarınıza gösterdiğiniz özene göre 4 ile 9 ay arasında değişebilmektedir.

Mikro saç kaynağı tekniği ile ilgili bilgi almak istiyorsanız ve en iyi örneklerine göz atmak istiyorsanız https://www.mehmettatlimecidiyekoy.com/h/mikro-kaynak adresine göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir