Medcezir Dizi Kültürüne Neler Kattı?

Bir ekran klasiği haline gelen ve zengin ile fakir arasındaki sınırların aslında sanıldığı kadar büyük olmadığını ve hayatınızın ummadığınız bir anda ummadığınız şekilde değişebileceği gerçeğini izleyiciye gösteren yapımlarından biri olan Medcezir’in bu sezon final yapacağı duyurmuştu.

Medcezir’in Sırrı Ne?

Diğer birçok kaliteli yapım ile birlikte Medcezir’in de bu sezon final yapması dizinin kalıplaşmış izleyici kitlesi için cuma akşamlarında bir boşluk yaratacaktır. Mira ve Yaman’ın bitmeyen büyük aşkları çevresinde dönen olayların anlatıldığı bu dizinin çok sevilmesinin nedenlerinden biri de yan karakterlerin ve onlar için yazılan hikâyelerin de çok güçlü olması. Bu sayede izleyici sadece Yaman ve Mira’dan oluşan kuru bir aşk hikâyesi izlemek yerine dikkatini farklı yönlere de çevirebiliyor ve bu da dizinin cazibesini arttırıyor.

Medcezir denildiğinde ilk akla elbette dizinin başkarakterleri olan Yaman ve Mira geliyor fakat Selim ve Mert’ten oluşan Serez ailesini, Bay Aşk lakaplı Asım Şekip Kaya’yı ve entrikalar kraliçesi Sude Kaya’yı da unutmak mümkün değil. Aşkın gücünü anlatan aynı zamanda dostluğun ve güvenin insan hayatında ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seren bu dizi uzun yıllar unutulacak gibi görünmüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir