Makyaj Teknikleri

Makyaj yapmak, kadınlara mahsus olan bir bakımdır. Kadınlar dudaklarını, yanaklarını ve kirpiklerini renklendirerek kutlamalara ve özel gecelere daha hazır, daha güzel gitmeyi hedeflerler. Her bakım çeşidinin kuralı ve tekniği olduğu gibi makyaj yapmanın da bazı incelikleri ve teknikleri vardır.

makyaj
makyaj

Güzelliğe giden yol

Makyaj yapmak öncelikli olarak, makyaj fırçasını doğru tutmakla başlar. Fondöteninizi fırçayla uygulamayı, fırçayı en ucundan tutarak yapın. Böylece fırça kontrolünüz azalacak olsa da daha doğal dokunuşlar yapabileceksiniz. Pudrayı düzenli kullanmak için de bazı kuralları bilmeniz gerekiyor.

makyaj yapmak
makyaj yapmak

Toz pudra yüzünüzdeki sivilce gibi kusurları parlatarak gizleme için biçilmiş kaftandır. Tabii sırf bu özelliğinden dolayı yüzünüzün her bölgesine sürerek aşırıya kaçmamanız gerekiyor. T bölgenizi büyük fırçayla pudralamak için kullanın. Pürüzsüz olmasını istediğiniz gözaltlarına ve burnunuzun kenarlarına da bu işlemi uygulayabilirsiniz.

makyaj teknikleri
makyaj teknikleri

Her kadının hayallerinden biri de mükemmel kaşlara sahip olmaktır. Eğer sizde bu kadınlardansanız gri kahve ve koyu kahve tonlarıyla doldurun. Sonrasında seyrek kısımları da koyu renkle doldurarak kaşlarınızı belirginleştirebilirsiniz. Gözlerine kalem çekmek isteyen bayanlar içinde alt kirpiğin dibine ve göz içine kalem uyguladıktan sonra hayata göz kırpın ve doğru sonuca ulaşın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir