Kır Evi Dekorasyonuyla Gelen Sıcaklık

Kullanıldığı her mekana çok sıcak bir hava katan ahşaplar kır evi dekorasyonlarının ayrılmaz bir parçası. Hangi stili seçerseniz seçin, ister İngiliz tarzı bir kır evi olsun, isterse Fransız tarzı, dekorasyon dergilerine baktığınızda ağacın o şekilden şekle giren sıcacık etkisini hissedebiliyorsunuz. Özellikle İngiliz tarzı döşeme biçimlerinde doğal olarak çiçekler ön planda yer alıyor. Çiçekli koltuk kumaşları, çiçekli masa örtüleri, hatta çiçekli duvar kağıtları ahşap masa ve sandalyelerle birleşiyorlar. Kullanılan renkler de doğaya olan uyumu bozmuyor ve mavi ve yeşilin pastel tonları mekanı dolduruyor. 

kır evi
kır evi

Taş Şömine Neden Olmasın?

Bu çeşit bir döşeme anlayışı yazlık villalardaki heveslerden öte,  gerçek kır evlerinde çok daha iyi duruyor. Hatta bu kır evlerine bir de şömine gerekiyor. Bu durumda taştan şömineler çok daha güzel bir bütünlük sağlıyorlar.

kır evi dekorasyonu
kır evi dekorasyonu

Doğal yapı malzemeleriyle tercih edilen dekorasyon anlayışıyla tam bir bütünlük oluşturan taş şömineler aynı zamanda rustik şömine olarak da biliniyorlar. Aynı zamanda bir enerji tasarrufu da sağlayan şömineler, fazla bakım gerektiren bir malzeme olmadıkları için bahçelerde bile düşünülebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir