Kadınlara Özel Birçok Güzellik Hile Listesi

Bakımı ve güzel görünmeyi seven, görünümüne değer veren bayanlara özel olarak güzellik konusunda aşağıda birbirinden farklı seçenek içerisinde hazırlanmış güzellik hilesi bulunuyor. Siz de bu hilelerden beğendiğinizi not edebilir ve makyaj yapacağınız zamanlarda, saçlarınıza bakım yapacağınız zamanlarda ya da basit hilelerle güzelliğinize dokunmak isteyeceğiniz zamanlarda değişiklikler yapabilirsiniz.

doğal güzellik
doğal güzellik

İşte Sihirli Güzellik Hileleri

Kuruyan rimeli canlandırmak adına yapacağınız en iyi şey, sıcak su içinde ortalama 30 saniye bekletmek olacaktır.

Gözaltının şişliği uykusuzluk ise, iki çay kaşığını buzlukta bekleterek soğumasını bekle. Ardından da gözaltına koyup şişliklerin inmesini kolaylıkla sende sağla!

güzel olmak
güzel olmak

Sabah uyandığınızda yüzünüz şişse eğer, soğuk su ile yüzünüzü yıkadığınız takdir de şişlik inecektir, emin olabilirsiniz.

Dudak kremi kullanarak cildinizi nemlendirebilirsiniz. Kalın bir tabaka dudak kremini sürerek cildinizin sürekli canlı gözükmesi konusunda kendinize yardımcı olmuş olabilirsiniz.

Dudak tonuna göre iki ton koyu renkte pembe ruj kullanırsan, doğal ama dikkat çekici görünümü elde etmeyi başarabilirsiniz.

güzellik sırları
güzellik sırları

Eğer gerçekten kurumuş saçlar istiyorsan, saçlarını kuruturken en soğuk seviyede saçlarını kurutmaya çalış. Bu sayede saçlarını yakmamış olursun.

Beyaz göz kalemini alt ve üst göz kapaklarına sürersen eğer, gözlerinin küçük halini daha da büyük hale büründürmeyi başarabilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir