Hırka, Tunik Ve Ceket Kombin Önerileri

Bayanlar şık ve alımlı görünmek ister. Şık olabilmek için ise doğru parçaları birleştirmek ve vücudu iyi tanımak gerekir. Vücudu bilerek giyinmek ve kusurları kapatabilmek şık olmanın en temel başlangıcıdır. Yaz aylarının bitimiyle ince hırkalar ve tunikler vitrinlerde yerini alır.

hırka
hırka

Özellikle basen bölgesinde fazlalık olan bayanların bu tür fazlalıklarını öne çıkarmayacak giysiler tercih etmeleri gerekir. Uzun formda tasarlanmış hırkalar ya da ceketler basen bölgelerindeki fazlalıkları kapatmak için idealdir.

hırka modelleri
hırka modelleri

2016 Yılı Hırka Tunik Modası

Çeşitli markalarda ve modellerde uzun hırka ve tunik modellerine rastlamak mümkündür. 2016 yılında ayak bileklerine kadar uzanan uzun hırkaların son derece moda olacağı söyleniyor. Soğuk havalarda ideal olan bu hırkalar, 2016 yılında da sıklıkla tercih edileceğe benziyor.

ceket
ceket

Özellikle kotlarla ve taytlarla kombin yapıldığında hoş bir görüntü sunar. Uzun hırka ve tunikler, her bayanın gardırobunda bulunması gereken önemli parçalardan biridir. Sadece basen bölgesinde fazlalık olan bayanlara yönelik olduğunu söylemek yanlış olur. Bu formdaki hırkalar zayıf bayanlarda da son derece hoş görünüyor. Özel davetlerde uzun ceketler mini eteklerin üzerinde kombin yapıldığında şık görüntü elde etmenizi sağlar. Siz de bu formdaki hırkalarla şıklık yakalayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir