Ev Dekorasyonunda Renk Festivali

Ev dekorasyonu tamamlayıcıları içinde yer alan en önemli parçalar arasında duvar boyaları yer alıyor. Odaların rengi evin enerjisiyle birlikte sizin enerjinizi de etkileyen bir faktör. Peki, hangi oda hangi renk olmalı?

ev dekorasyon
ev dekorasyon

Salon ve Oturma Odası için Sıcak Renkler

Öncelikle salon ve oturma odası için seçtiğiniz mobilyaların rengi odanın renginden daha koyu olmalı. Bu nedenle odanın rengini çok koyu tonlarda tercih etmemek gerekiyor. Sarı, turuncu ve pembe tonlarını oturma odası ve salonlarınız için tercih edebilirsiniz. Ayrıca aksesuarlarınızı da zıt renklerden tercih ederseniz odanızda şık bir dekorasyon yakalayabilirsiniz.

renkli ev dekorasyon

 

Yatak Odası için Pastel Tonları

Yatak odanız gece şahane bir uyku çekerek güne huzurlu ve zinde bir şekilde başlamak için oldukça önemli. Bu nedenle yatak odası renkleri için pastel tonlarını tercih etmelisiniz. Rahatlık ve huzuru simgeleyen pastel tonlar yatak odaları için ideal tonlar arasında yer alıyor. Yumuşak kırmızı ve mavi tonları ile yatak odanızda huzurlu bir hava estirebilirsiniz.

dekorasyon modelleri
dekorasyon modelleri

Mutfak için sıcak ve doğanın temsil ettiği renkleri tercih etmeniz daha güzel yemekler yapabilmeniz için oldukça ideal tonlar arasında yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir