Eşarp Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?

Eşarp ve şal modelleri, tesettür giyimin ayrılmaz parçalarından bir tanesidir. Hatta eşarp kıyafeti, tesettür giyimin simgelerinden bir tanesidir denilebilir. Günümüzde kaliteli ve birbirinden şık modeller, esarpavm.com sitesinde yer alıyor. Şal, şal modelleri ise eşarp yerine kullanılabilen tesettür kıyafetleri arasında yer alıyor.

Soğuk kış günlerinde tesettür giyimi tercih eden bayanların adeta kurtarıcısı konumunda yer alıyor. Artık şal, şal modelleri, yeni tasarımların yapıldığı tesettür kıyafetleri arasında yer alıyor.

eşarp
eşarp

Şal modellerinin tasarımında da, çiçek motifleri renkli desenler ön planda yer alıyor. Kumaş türü, eşarp ile aynı. Yani; ipek, viskon ve kadife kumaşlar kullanılıyor.

Şal Modellerinde Yeni Sezon

Birbirinden kaliteli ve şık şal modelleri, kaliteli kumaşlardan üretiliyor ve her sene tasarımları yenileniyor. Dantel detaylı pratik şallar, günlük giyime uygun olarak tasarlanıyor. Kumaş türü ise viskon. Fuşya ve yeşil renklerin uyumu, bu modelde sonuna kadar kullanılmış. Ayrıca dantel desenleri de, tesettür kıyafetine ayrı bir hava katmış görünüyor. Bu ürünle birlikte, tıpkı eşarplarda olduğu gibi bone ürünü de veriliyor. Ayrıca şal ürününü sabitlemek için iğne ya da mıknatıs olan modelleri satın alabilirsiniz. Diğer ürünlerde olduğu gibi bu ürünün de garantisi ve iade hakkı bulunuyor.

şal modelleri
şal modelleri

Şal modellerindeki yeniliklerden bir tanesi de, hazır bone ile birlikte takım halinde satılan, şal modelleridir. Bone ile ayrıca uğraşmak istemeyen bayanlar için özel olarak tasarlanır. Tasarımında, şal ürününe özel bir dikiş yöntemi ile tutturulan bu ürünü tek parça halinde kullanmanız mümkündür. Böylelikle pratik bir şekilde hemen giyip çıkarabilirsiniz. Bu üründe viskon kumaşından üretilir ve garantisi mevcuttur.

İpek ürünü, hem şal modellerinde, hem de eşarp modellerinde en çok tercih edilen kumaş türleri arasındadır. Kaliteli ve yumuşaktır ve giyen kişiyi rahatsız etmez. Bu yönü ile ipek kumaşı ile üretilen ürünler, fiyat olarak biraz pahalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir