Doğal Mucize Nar Suyu

Nar içerisinde yükse antioksidan bulundurması nedeniyle gençlik iksiri olarak bilinir. Nar suyu mucizesi cildi besler ve düzenli kullanımıyla kırışıklıklardan kurtulmanızı da sağlar. Evde yaptığınız tüm maskelerin içerisine bir miktar nar suyu ilave edebilirsiniz. Narın suyunu sıkarak buzluk poşetlerine koyun ve her gün cildinizde gezdirin.

nar suyu
nar suyu

Nar ile Gelen Güzellik

Nar suyu içerisine bir miktar bal koyun ve temizlenmiş cildinizde 20 dakika bekletin. Yüzünüzün renk tonlarını düzene sokar. Nar suyunu her gün saf olarak cildinize sürerseniz kazayağı çizgilerinden kurtulursunuz. Nar cildi besler ve yüzün parlak görünmesini sağlar.

nar suyu mucizesi
nar suyu mucizesi

Nar ve yarım limon suyunu karıştırıp cildinizde bekletirseniz cilt sorunlarına çözüm bulursunuz. Her cilt tipine uygundur. Cilt dokusu güçlenir ve kendinizi daha genç hissedersiniz. Sağlıklı bir cilt tipi için düzenli maske yapılması gerekir. Ciltte olan akne ve sivilceler için özellikle nar suyu içerisine bebe pudrası katıp yüzünüze sürün. Yüzünüz gerilecek ve sivilcelerin zamanla yok olduğunu göreceksiniz. Nar, içerden ve dışarıdan etkili bir meyvedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir