Doğal Gaz Aboneleri Müjde!

 Yaklaşık 200 bin doğal gaz abonesine bu yazıda iyi bir haberimiz olacak. Birçok bölgede doğal gaz abonelerinden birden fazla kesilen tesisat kontrol ve kaçak bedelleri geri iade edilecek.

doğalgaz
doğalgaz

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından alınan bu kararla binlerce doğal gaz abonesi sevindi. Doğalgaz dağıtım şirketlerinin web sitesinden en kısa süre içinde başvuru yapmalısınız. Yanlış bir uygulama olarak tanımlanan bu kesintileri kullanıcılar müracaatlarını yaparlarsa tekrar alabilecekler.

 Kesilen Haksız Bedelleri Geri Alabilirsiniz

İlk abone alındığında kesilen bu bedel daha sonraki aylarda da tekrar tekrar alınmış. Yeni düzenleme ile artık sadece aboneliğin başlangıcında kesilecek. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun bu kararı ülkemizde bulunan 17 dağıtım şirketine iletildi. Siz de bu bedelleri geri almak için bulunduğunuz ilin doğal gaz dağıtım şirketinin web sitesine girin ve listede adınız yer alsın.

doğalgaz faturası
doğalgaz faturası

Aylık ortalama 20 TL kadar kesilen bu tutar üst üste birikince hatırı sayılır bir tutara dönüşüyor. Bu nedenle doğal gaz abonelerine önümüzdeki bu 2 ay içinde paralarını geri almaları için başvurularını yapmalarını tavsiye ederiz.

doğalgaz aboneleri
doğalgaz aboneleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir