Dekorasyonda Renklerin Tılsımı

Renklerin insan psikolojisini iyileştirdiği bilinen bir gerçektir. Farklı ve canlı renkler insanlara enerji ve mutluluk kazandırır. Dekorasyonda kullanılan acı kahveler siyahlar ise ruh halini negatif etkileme özelliği taşıdığından özellikle açık renkler tercih ediliyor.

renkli dekorasyon
renkli dekorasyon

Renklerin Dekorasyonda Kullanımı

Renklerin tılsımı ile evinizi, bahçenizi, balkonunuzu varsa apartman girişinize farklılık katabiliriniz. Özellikle evin giriş bölümüne yapacağınız renk cümbüşleri ile misafirlerinize olumlu enerjiyi vermeniz mümkün.Renkler ile tanışmak için birkaç renkli kumaş, sprey boya, yapma çiçekler ilk etapta işinizi görecektir.

pastel tonlar
pastel tonlar

Kumaşlar ile küçük yastıklar yaparak koltuklarınızın üzerine yerleştirebilirsiniz. Ayrıca bu kumaş parçalarını ya da dilerseniz eski dergi kâğıtlarını kullanarak ayakkabı kutularınıza hareket katabilirsiniz.Sprey boya ile eski mobilya ya da ayakkabılığınızı boyayarak farklılık ve yenilik yaratmanız mümkün.

renkli dekor
renkli dekor

Ayrıca kolayca bulacağınız ahşap kasaları sprey boya ile boyayarak içlerine çiçekler yerleştirip balkon, bahçe ya da apartman girişinizde kullanmanızda oldukça sıcak bir görüntü kazandıracaktır.Bunların yanı sıra yapma çiçeklerinize çam dalları ekleyerek hoş bir kapı çelengi yaparak renklerin tılsımından yaralanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir