Country Ev Dekorasyonunda Nelere Dikkat Edilir?

Sıcak ve samimi bir ortamı yakalamanın en ideal dekorasyon uygulaması elbette country stilini yaşatan bir evdir. Sıcak bir aile ortamının hissedilmesini sağlayan country dekorasyon stilinde daha çok doğal renkler, ahşap ürünler,çiçek ve ekose desenlerine sahip ürünlerin yanı sıra doğal döşemelik kumaşlar tercih edilir.

country ev
country ev

Fakather dekorasyon uygulamasında olduğu gibi country dekorasyon stilini uygularken de abartıya kaçılmaması önemlidir Abartılı bir sunum karmaşaya sebep olup ulaşılmak istenen sıcak ortamdan uzaklaşılasına sebep olacaktır. Aynı zamanda sürekli olarakmekanda bulunan kişiler içinde karışık ve sıkıcı bir ortam oluşumuna neden olur.

Country ev dekorasyonu sadeliği de evinize taşıyacak olan dekorasyon stilidir. İster doğal renkler olan natürel temalardan odaklanın ister pembeler ve mavi çiçek desenleri ile renk katın her anlamda da sıcaklığı ve sadeliği sunması önemlidir. Başka ev dekorasyon parçalarına da country stilinde yer verilebilir.

country tarzı
country tarzı

Country Ev Dekorasyonunda Başka Stillere Sahip Olan Ürünler Kullanılır mı?

Country ev dekorasyon uygulamasında vintage esintisi yaratan ürünler kullanılabilir. Elbette nostaljik esintilerde abartıya kaçılmaması da son derece önemlidir. Fazla nostaljik ürüne yer açılması country ev stilinde uzaklaşarak daha çok vintage bir ev stiline doğru geçiş yaşatır. Hata kullanılan ürünlere göre Retro stiline kaymada görülebilir. Bu sebep ile diğer ev dekorasyon stillerine ait olan ürün kullanımında da özenli olmanız önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir