Cep Telefonun Dikkat Çeken Markası Leagoo

Gün geçmiyor ki cep telefonu sektöründe yeni bir gelişme yaşanmasın. Cep telefonu üretiminde son dönemlerde isminden sıklıkla söz ettiren Çin merkezli Leagoo firması, normalde Çin bölgesinde bilinen bir firma olmasına rağmen yapılan yatırımlarla dünyaya açılma hedefini başlattı. Bu konuda son yatırımı olan Leagoo M7 akıllı telefon telefon görüntü olarak Apple Iphone 7 Plus’la benze özelliktedir.

Leagoo
Leagoo

Yapı olarak son derece donanımlı olan telefon 2,5D yuvarlatılmış ön cam kaplama içerir. Cihazın arka kısmında çift kamera yer alır. Kırmızı, siyah ve altın seçenekleriyle satışa sunulan cep telefonun fiyatı ise 69 dolar olarak belirlendi. Her bütçeye uygun olması satış rakamlarının yüksek olmasına neden olmuştur.

Leagoo’nun Özellikleri Nelerdir

Telefon özelliklerine bakıldığında ise dört çekirdekli 1,3 GhZ Mediatek MTK 6080A işlemciye sahiptir. 1 GB RAM bellek ve 16 GB depolama alanına sahiptir. 5.5 inç 1280×720 piksel ekrana sahip cep telefonun parmak izi sistemi de vardır. Cep telefonunda 5 ve 8 megapiksel kameralarla dual LED flaş yan taraftadır.

leagoo telefon
leagoo telefon

Cep telefonun ön kamerası 5 megapiksel olup telefon satış Andorid 7.0 yüklü olarak satılır. Dual sim destekli telefona microSD takılır. Görsel olarak son derece şık ve büyüleyici güzelliğe sahip telefon 174 gram ağırlığında olup 1,5 A hızlı şarj adaptörü ile kullanılır. Leagoo cep telefonu benzer özellikli telefonlarla kıyaslandığında farklı olduğunu elinize aldığınız daha ilk dakikada göreceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir