Boyun Gerdirme

Boyun gerdirme işlemi yaşlandıkça cilt altındaki elastin ve koleji’nin gevşemesi ile ciltteki destek ve sıkılaştırma görevini desteklemek amacı ile kullanılan bir işlemdir. Zaman içerisinde kas ve yağ dokusunun sıklığının azalmasına bağlı olarak cildin gerginliği bozulur. Bu durum sıklıkla yüz ve boyun bölgesinde hissedilir. Boyun bölgesinde en çok rahatsız olunan kısımlar çene altında orta hat kısmında gıdı bölgesinde ve bazen de kulak arkasında olur.

boyun gerdirme

Yüz bölgesinde ise derin kırışıklıkların yanı sıra kişiden kişiye değişen yanaklar ve elmacık kemiklerinde Ayrıca göz kapaklarında sarkmalar gözlenir. Şikayetin lokalizasyonuna göre sadece yüz sadece boyunu veya her ikisi birden kombini germe operasyonu yapılması mümkün olabilir.

Boyun Gerdirme Operasyonu

Boyun gerdirme yaş alma ile beraber ciltte gevşeme vücut metabolizmasının da yavaşlaması ile birlikte kilo alma cilt altındaki yağ doku artışı meydana geldiğinden boyun bölgesinde anlaşma görüntüsü ile karşılaşılabilir. Bu durumda boyun germe ameliyatı devreye girer. Kişiyi zarif ve genç gösteren boyun bölgesi bazı durumlarda tamamen fark edilmez hale geldiği görülüyor.

Cinsiyet fark etmeden yapılan boyun gerdirme ameliyatı, erkek hastalarda da yaygın bir şekilde uygulanıyor. Noktan boyun gerdirme operasyonu genel olarak yüz germe ameliyatlarının devamı niteliğinde yapılsa da izole olarak boyun germe şeklinde uygulanıyor. Boyun gerdirme operasyonu genel anestezi altında yapılan ve tamamen ağrısız olan bir işlemdir.

Boyun Gerdirme Operasyonu Sonrası

Boyun gerdirme operasyonu, 4 ya da 5 saat süren ve tam teşekküllü bir hastanede genel anestezi altında yapılan bir cerrahi işlemdir. Boyun gerdirme operasyonu sonrasında cildin yeni yerine adapte olma sürecinde bandaj kullanımı önerilmektedir. Bandaj kullanım süresi bir hafta ya da 10 gün kadardır. Yüz ve boyun gerdirme ameliyatları sonunda hastalar daha gergin estetik ve genç bir görünüme kavuşacaktır.

Boyun germe ameliyatı genel anestezi altında ve ameliyathane koşullarında yapılan bir operasyondur. Ameliyat yaklaşık olarak 4 ya da 5 saat sürer. https://tugbadindar.com/hizmetler/boyun-germe sitesinden boyun germe operasyonu ile ilgili aklınıza takılan her türlü sorunun cevabını bulabilirsiniz. Sitemize ulaşarak bizden hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir