Bolero Nasıl Giyilir?

Özel günlerinizde ve davetlerinizde tercih edebileceğiniz bolero modellerinin sade ve tek renkli olmasına özen göstermelisiniz. Kıyafetinizin hareketlerini diğer parçalar ve aksesuarlar ile yakalamanız daha uygun olacaktır.Uzun ve desenli bir etek, ışıltılı bir kemer, degaje bölgesini boş bırakacak biçimde tasarıma sahip olan bir bluz bu tür sade ve şık tasarımlı bolero modelleri için uygun parçalardır.

bolero
bolero

Şıklığı ve zarifliği tek bir çizgide yakalayabilmek için özellikle büyük kolyeler ve küçük askısız el çantaları da kullanabilirsiniz. Daha enerjik bir stil için ise kürk desenli, parlak düğmeli ya da uzun yakalı kıyafetler kullanabilirsiniz.

Spor Kombinler Nasıl Yaratılır?

Spor bir stil yaratabilmek için bolerolarınız ile renkli ve enerjik yapıya sahip olan aksesuarlar ve kıyafetler kullanabilirsiniz. Renkli kot pantolonlar, neon renkli aksesuarlar ve ışıltılı çantalar bu tür spor stiller için uygun parçalardır.

bolero modelleri
bolero modelleri

Bu detaylar dışında uzun elbiseler ile birlikte de özellikle serinleyen yaz gecelerinde bolerolarınızı birlikte kullanabilirsiniz. Kombinlerinizde mutlaka degajeyi açıkta bırakacak olan straplez ya da ince askılı bluz kullanmayı da unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir