Aşkın Bilinmez Halleri “Sen Benimsin”

Daha fragmanı bile yayınlanmadan farklı isimlere bürünen bu dizi en başında Ömrüm Sessiz Bir Çığlık olarak açıklandı. Ardından ise O Aşk Benim ismiyle yeniden değiştirilen bu dizinin ismine Sen Benimsin olarak karar verildi. Fragmanını gösteren bu dizi yakında Fox ekranlarından sizlere sunulacak.

Pastel film yapımcılığını üstlendiği bu dizinin başrollerini Buket Dereoğlu paylaşıyor. Dizinin kadrosunda Nağme ismiyle geçen Rüveyda Öksüz, Ejder ismiyle Gökhan Keser, Güven Hokna, Burak Sergen, Seda Akman, Ruhi Sarı, Gizem Denizci, Beste Yelken ve Özgül Kavruk gibi isimler yer alacak.

Bu Yılın İddialı Dizilerine Bir Yenisi Daha ” Sen Benimsin”

Sen Benimsin
Sen Benimsin

19 Haziran Cuma günü ekranlara merhaba diyecek olan Sen Benimsin dizisinin yapımcılığını Kudret Sabancı yapacak. Dizinin konusu ise ilk başta Ejder ismiyle bilinen Gökhan Keserle başlayacak. Ejder Bursa’nın zengin ailelerinden olan Yenilmezler’in veliahdıdır. Nağme ise annesinin baskısıyla yetiştirilmiş başarılı bir piyanisttir. İlk görüşte başlayan bu aşk hikayesinin devamı çiftliğe taşındıktan sonra kaosla beraber devam edecek. Yenilmezler çiftliğine adım attıktan sonra gerçekleri anlayan Nağme’nin evliliğe olan inancı sarsılsa da Ejder’e karşı olan sevgisini kaybetmeyecektir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir