3 Boyutlu Seramik Trendi

Günümüzde sürekli olarak çalışan inşaat sektörü her geçen gün yeni bir bina dikse de her yapılan dairelerin oldukça küçük olması sebebi ile ev sahipleri de derinlik katacak olan çözümlere yönelmeye başladı. Aynaların kullanımının yanı sıra günümüzde en moda olan dekorasyon parçaları arasında üç boyutlu kullanıma sahip olan ürünler yer alıyor. Bulunulan ortamında daha geniş ve daha ferah olduğu hissini yaşatan üç boyutlu ürünler içersine seramik ürünler de girdi.

3 Boyutlu Manzaralar

Banyolara farklı bir hava kazandıran üç boyutlu seramikler tam bir sanat eserini hayata geçiren çalışmalarda diyebiliriz. Kimi zamanda suyun altında balıklar içinde olduğunu hayal ettirirken kimi zaman ise uçurumun kenarında olduğunuz hissini yaşatabilecek olan özelliklere sahip olan bu seramikleri banyonuza yaptırmadan önce dikkatlice inceleyerek banyonuz ile uyumunu düşünmeniz faydalı olacaktır.

Banyonuzda deniz altınımı, doğayı mı ya da herhangi başka bir temayı mı görmek istiyorsunuz?

Genel olarak banyo duvar ve yer zeminin aynı ahenk içinde uyumlu olarak yapılması daha geniş bir alan hissi yaşatabiliyor. Bunun yanı sıra özellikle dar ve uzun olan banyolarda deniz kenarında iskele görünümünü sunan modeller tercih ediliyor. Bu da hem romantik hem de dikkat çekici olan üç boyutlu manzara stilleridir.

Banyonuzun ebatlarına ve mobilyasına en uygun olan seçimi yaparak sonranda pişman olmamak için buna göre karar vermeniz önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir