2018 Gelinlik Koleksiyonu

Artık o çok kabarık ve sürekli her tarafına taş yerleştirilen gelinlikler modasını bir kenara bırakabilirsiniz. Devir artık daha sade ama daha ışıltılı gelinler oluyor. Dolayısı ile sizlerde çok abartılı gelinlikleri sevmiyorsanız bu yıl sizin yılınız olacak ve 2018 gelinlik koleksiyonu ile aradığınızı mutlaka buluyor olacaksınız.

gelinlik
gelinlik

Kollarda Hareketlilik

Bu yılın gelinliklerinde kollarda47bir hareketlilik söz konusu diyebiliriz. Arttık kolsuz ya da staprez gelinlikler biraz rafa kalktı. Bunun yerine tüller ile bezenmiş kollar ya da İspanyol tarzı kol yapıları gelinliklerde kullanılmaya başlandı. Bu farklılıklar gelinlere adeta bir peri havası katıyor ve o özel gününüzde çok daha şık ve çok daha modern olmanızı sağlıyor olacak.

gelinlik modası
gelinlik modası

Balık Etek Formu

Gelinliklerde 2018 modellerinde kabarık eteklerde biraz geriledi diyebiliriz. Daha çok düz yapıda ve balık etek formunda olan gelinlik modelleri ön plana çıkıyor. Hem daha rahat ediyor hem de daha modern bir duruş sergilenmiş oluyor. Alt kısımda hareketlilik yapıyorsanız üst kısımda daha sadelik tercih edebilir ya da üst kısımda hareketlilik istiyorsanız alt kısmı daha sade yaptırabilirsiniz. Bu yıl özellikle güpür detaylar gelinliklerde üst kısımlarsa çok daha fazla yer alıyor. Bu da yine daha sade ama daha havalı bir görüntü ortaya çıkarmış oluyor. Kısaca 2018 gelinleri peri kızı gibi olacak hem sade hem de oldukça ışıltılı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir